ארטישוק ותרד טיאן
ארטישוק ותרד טיאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת gruyère, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: אטריות מטוגנות יומיומיות (טיאן טיאן צ'או מיאן), לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו תרד חם ומטבל ארטישוק.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את התרד בקבוצות, פונה לעתים קרובות עד נבול (כ 7 דקות).
מסננים תרד (זה צריך להיות לא רטוב ולא יבש, אבל לח).
מערבבים תרד ושום בקערה בינונית.
מערבבים מים ומיץ לימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך גזע עד בתוך 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר את העלים התחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב את הלב הרך והתחתון.
חותכים ארטישוק במחצית לאורכו.
הסר גדילן מטושטש מלמטה עם כף. פרוסה דק לב ארטישוק; מקום במי לימון. חזור על הליך עם ארטישוקים הנותרים.
ניקוז. (אתה צריך על 4 כוסות ארטישוק פרוס.)
מפזרים ארטישוקים עם מלח ופלפל.
סדר ארטישוק כוסות 3 בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות עם ארטישוק ותרד.
מכסים ואופים ב 375 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות.
אופים 10 דקות נוספות או עד ארטישוק רך.