ארטישוק לימון וביצים
ארטישוק לימון וביצים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו ארטישוקים, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק עם ביצים מקושקשות, ביצים אפויות עם ארטישוק ופרמזן, ו ביצים רכות וארטישוקים במרק.
הוראות
לקצץ גבעולי ארטישוק, לחתוך עלים, ולהסיר את החלק הסיבי במרכז הארטישוק, עוזב את הלב. חתוך את הלבבות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פרוסות ארטישוק ושום עד השום רק מתחיל להפוך זהב, על 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, מנטה, מלח ופלפל שחור; ממשיכים לבשל עד פרוסות ארטישוק רך. כפית קצת מים למחבת אם המיצים להתאדות.
יוצקים ביצה מוכה למחבת ולטרוף בעדינות עד ביצה מוגדר ולא נוזל, 2 או 3 דקות; לשרת באופן מיידי.