קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארטישוק לימון וביצים

ארטישוק לימון וביצים
ארטישוק לימון וביצים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו ארטישוקים, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק עם ביצים מקושקשות, ביצים אפויות עם ארטישוק ופרמזן, ו ביצים רכות וארטישוקים במרק.

הוראות

1
לקצץ גבעולי ארטישוק, לחתוך עלים, ולהסיר את החלק הסיבי במרכז הארטישוק, עוזב את הלב. חתוך את הלבבות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
2
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פרוסות ארטישוק ושום עד השום רק מתחיל להפוך זהב, על 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, מנטה, מלח ופלפל שחור; ממשיכים לבשל עד פרוסות ארטישוק רך. כפית קצת מים למחבת אם המיצים להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
ארטישוקארטישוק
שמן זיתשמן זית
שוםשום
מיםמים
מנטהמנטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים ביצה מוכה למחבת ולטרוף בעדינות עד ביצה מוגדר ולא נוזל, 2 או 3 דקות; לשרת באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

ציוד