ארטישוק מטוגן שלם עם איולי לימון מאייר
צריך תוספת ללא גלוטן, ללא חלב וצמחונית? ארטישוק מטוגן שלם עם איולי לימון מאייר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 4308 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 480 גרם שומן. לכו לחנות ואספו ארטישוקים, שמן בוטנים, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מדהים ציון של 49%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה מטוגנת בבלילה עם איולי לימון מאייר, לביבות סרטנים עם סלט עשבים ומאייר לימון צ'יפולי, ו לבבות ארטישוק מטוגנים עם איולי רוזמרין-שום.
הוראות
כדי לנקות את הארטישוקים מקלפים את העלים הירוקים הקשוחים החיצוניים. עם סכין חדה לחתוך את החלק העליון של ארטישוק על 1/2 אינץ ' כדי להסיר את הקוצים החדים. בעזרת כף צרה וארוכה מוציאים את החנק המרכזי של הארטישוק. בעזרת סכין קטנה או קולפן ירקות, צמצמו את החלק החיצוני הירוק הכהה של הבסיס והגבעול.
מניחים במים חומציים וחוזרים על התהליך עם ארטישוקים אחרים.
מסננים ארטישוקים היטב. שמים שמן בסיר גבוה ומטגנים על אש בינונית את הארטישוקים עד שהם מעט זהובים בצבעם.
מוציאים ארטישוקים משמן ומסננים על מגבות נייר. הפעל טמפרטורה של שמן עד בינוני גבוה. מחזירים ארטישוקים לשמן ומטגנים עד שהם נפתחים לחלוטין וחומים זהובים עמוקים.
מוציאים מהשמן, מניחים עם הפנים כלפי מטה על מגבות נייר כדי לתת לכל השמן להתנקז. מתבלים במלח ופלפל מקשטים בעלי פטרוזיליה ומגישים חם עם האיולי.
במכתש, פאונד את השום והמלח כדי ליצור הדבק. מערבבים פנימה את החלמון, גרידת הלימון והמיץ עד לשילוב.
מוסיפים את שמן הזית בטפטוף איטי לצד המרגמה עד לאיחוד מלא.;