ארטישוק ממולא עם צלפים וגבינת פקורינו
ארטישוקים ממולאים עם צלפים וגבינת פקורינו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו רומנו, פירורי לחם עשויים לחם, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארטישוק ממולא עם צלפים וגבינת פקורינו, ארטישוקים ממולאים אפויים עם מתכון פקורינו, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 6 דקות.
הוסף הבא 3 מרכיבים; מערבבים 2 דקות.
להעביר לקערה; מגניב. מערבבים פירורי לחם, 1/4 כוס גבינה, צלפים. מילוי העונה עם מלח ופלפל.
כף 2 כפות scant מלית לחם למרכז של כל ארטישוק מוכן. החל עם עלים תחתונים של ארטישוק, בעדינות למשוך כל עלה החוצה מהמרכז והכפית ב 1/2 עד 1 כפית מלית. מסדרים ארטישוק בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן; מפזרים 1/4 כוס גבינה.
יוצקים יין ומרק לצלחת. מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים עד ארטישוק רך כאשר הבסיס הוא פירסינג עם סכין חדה קטנה, על 1 שעה. כפית קצת נוזל בישול על ארטישוקים כדי להרטיב ולהגיש.