ארטישוק שומשום מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק שומשום מטוגן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 414 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. אם יש לכם ארטישוק תינוק, מלח כשר, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק לתינוק מטוגן, ארטישוק לתינוק מטוגן, ו ארטישוקים מטוגנים בקמח תירס.
הוראות
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני עד שהוא מגיע 350 על מדחום מטגנים עמוק; כאשר שמן חם, להפחית את החום לנמוך.
מערבבים מיונז ושמן שומשום; להפריש.
השתמש בסכין חיתוך כדי לגלח את קצות הארטישוק עד לנקודה כמו עיפרון.
הסר את כל העלים הירוקים והקשים החיצוניים עד שתגיע לליבה הצהבהבה.
חותכים כל ארטישוק לשניים ולשים בקערה של מי קרח. לסחוט רבעי לימון למים ושחרר בקליפות.
חתיכות ארטישוק מסננים כתם יבש עם מגבת. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל ארטישוקים עד השחמה ופריך, על 8 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר למגבת נייר כדי לנקז.
מפזרים זרעי שומשום ומלח לפי הטעם.