ארטישוק, שעועית לימה וסלט אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק, שעועית לימה וסלט אפונה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 250 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לך לבבות ארטישוק ארוזים במים, שאלוט, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית לימה מרק ארטישוק, סלט שעועית לימה, ו סלט שעועית לימה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חומץ, שאלוט ושמנת בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
להביא מרק עוף להתבשל בסיר גדול.
תוסיף שעועית לימה. כיסוי ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שעועית לקערה גדולה.
להוסיף לבבות ארטישוק מרק. לבשל 2 דקות.
הוסף אפונה. מכסים ומבשלים עד אפונה ארטישוק מחוממים דרך, על 3 דקות יותר.
מוסיפים מנטה קצוצה לירקות.
מערבבים במספיק ויניגרט למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.