קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

ארטישוק, שעועית לימה וסלט אפונה

ארטישוק, שעועית לימה וסלט אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק, שעועית לימה וסלט אפונה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 250 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לך לבבות ארטישוק ארוזים במים, שאלוט, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית לימה מרק ארטישוק, סלט שעועית לימה, ו סלט שעועית לימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף חומץ, שאלוט ושמנת בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
להביא מרק עוף להתבשל בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
3
תוסיף שעועית לימה. כיסוי ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שעועית לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף לבבות ארטישוק מרק. לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף אפונה. מכסים ומבשלים עד אפונה ארטישוק מחוממים דרך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
לנקז היטב.
7
הוסף לשעועית.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים מנטה קצוצה לירקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים במספיק ויניגרט למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
מקשטים עם ענפי נענע.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.