ארטישוק תינוק בגריל עם רוטב צלילן-מנטה
ארטישוק תינוק בגריל עם רוטב צלילן-מנטה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 75 שעות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם אנשובי שטוח, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארטישוק בגריל עם איולי Caper, צלעות כבש בגריל עם רוטב יוגורט כתום-מנטה, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים מהירים עם שום, נענע ופטרוזיליה.
הוראות
שלב 1 מים קרים qt ומיץ לימון בקערה גדולה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד קרוב לבסיס ולהשליך כמה שכבות נוספות של עלים באותו אופן עד עלים חשופים הם ירוק חיוור בחלק העליון צהוב חיוור בבסיס. לקצץ קצוות מחודדים של עלים עם מזמרה מטבח, ולאחר מכן לחתוך פרוסה דקה מקצה גזע כדי לחשוף חתך צלב טרי. לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וגזע ארטישוק, להיזהר לא לשבור גזע. חצי ארטישוק לאורך.
הסר מרכז מטושטש וכל עלים פנימיים מחודדים. שים בקערה של מי לימון.
מסננים ארטישוקים, ואז לבשל בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (מלח 1 כף עבור 5 מים qt) עד במכרז, על 8 דקות.
מסננים ומעבירים לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם (חום בינוני-גבוה לגז).
לזרוק ארטישוקים עם שמן בקערה. מתלה גריל שמן, ואז ארטישוק גריל, לחתוך צדדים למטה, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב כתמים, 6 עד 8 דקות.