ארטישוק תינוק מטוגן
ארטישוק תינוק מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 475 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שבבי פרמיגיאנו-רג'יאנו, ארטישוקים התינוק, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 50%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ארטישוק תינוק מטוגן, ארטישוק תינוק מטוגן, ו ארטישוק תינוק מטוגן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים 2 לימונים לשניים וסוחטים את שני חצאי הלימון למים ואז צונחים פנימה את החצאים.
חתוך את העור הירוק כהה קשה מן גזע של ארטישוק אם יש גזע, ולהסיר את העלים החיצוניים קשה עד ירוק באביב עדין יפה מתגלה, זה צריך להיות רק כמה שכבות.
חותכים את הארטישוקים לשניים לאורכם וזורקים למים הלימון (המחומצים). ארטישוק יהפוך חום לפני העיניים שלך, ולכן חשוב לקבל את המים חומצה להגדיר לפני 1 עלה מוסר מן ארטישוק.
מצפים מחבת גדולה עם צד ישר על אש בינונית, בנדיבות בשמן זית ומוסיפים את שיני השום המרוסקות והפלפל האדום הכתוש. כאשר שיני השום מזהיבות וארומטיות, הסר אותן. הם הגשימו את גורל השום שלהם.
מוסיפים את פילה האנשובי ונותנים להם להתמוסס לעקביות רוטטת לפני שמוסיפים את הארטישוקים המוכנים לתבנית יחד עם חצאי הלימון.
יוצקים פנימה את היין הלבן, מוסיפים את צרור הטימין ומתבלים במלח, לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומוסיפים מספיק מים לכיסוי הארטישוקים (לא צריכים להיות הרבה מים). מכסים את התבנית ומבשלים עד שהארטישוקים רכים מאוד, בערך 10 עד 15 דקות.
הסר את המכסה ותן לנוזל להצטמצם עד שהוא פחות מחצי הדרך בצידי הארטישוקים.
הסר את צרור טימין. טעם לבדוק תיבול ולהתאים מחדש, במידת הצורך, (אתה כנראה יהיה). סיים על ידי השלכת הפטרוזיליה הקצוצה.
מעבירים את הארטישוקים לקערת הגשה ומגישים ומעליהם שבבי פרמיגיאנו-רג ' יאנו.