ארטישוקים מטוגנים עם ריקוטן ומילוי תרד דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פקורינו רומנו, שיני שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פסטה מחבת אחת עם ריקוטן וארטישוקים, ברוסקטה עם ריקוטן וארטישוק., ו ארטישוק עם לחם ומילוי עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף ארטישוקים מתחת למים קרים. באמצעות סכין נירוסטה, לקצץ את החלק החיצוני של הגבעולים. משוך את עלי הכותרת התחתונים כי הם קטנים וקשוחים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מים
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
חותכים את הסנטימטר העליון של הארטישוק ואז לחתוך לחצי, מלמעלה למטה. לשפשף עם חצי לימון כדי לשמר את הצבע הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
לימון
לשפשף תיבול יבש
3
שים את השמן, מרק, שום, לימון ועשבי תיבול במחבת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
שום
מרק
עשבי תיבול
לימון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4
מניחים את חצאי הארטישוק על הפנים הנוזליות כלפי מטה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ואופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש במשך 30 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בקערת ערבוב, לשלב ריקוטה, עגבניות מיובשות, 3 שיני שום פרוס ותרד. מערבבים בביצה וכ 6 אונקיות של גבינה; מתבלים במלח ופלפל. בקערה נפרדת, לשלב פירורי לחם, שמן, פרוסות שנותרו של שום, שאריות גבינה ופטרוזיליה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
מלח ופלפל
פירורי לחם
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
תרד
גבינה
ציפורן
שום
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
הסר את הארטישוקים מן המחבת בזהירות לגרוף את החנקים. ממלאים את חלל הארטישוק בתערובת הגבינה ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מפזרים את צמרות עם תערובת פירורי לחם. לצלות במשך 5 דקות עד הגבינה חמה ואת הפירורים הם השחמה.