ארטישוקים ממולאים בחווה
ארטישוק ממולא חווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : ארטישוקים ממולאים בחווה, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. שים שליש מיץ לימון וכל לימונים סחוטים בקערה של מים קרים. אחד בכל פעם, חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק בסכין משוננת, ואז חותכים ושומרים את הגבעול. הצמד את העלים התחתונים הקשים וגזור את קצות העלים עם מזמרה.
מורחים את עלי המרכז פתוחים ומגרדים את החנק בכפית. כפי שאתה לקצץ כל ארטישוק, למקם אותו במי לימון. לקלף לקצוץ את הגבעולים.
מחממים סיר אטום מעל חום בינוני.
מוסיפים 3 כפות שמן זית ואת הבייקון ומבשלים עד פריך, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מעבירים את התערובת לקערה; מערבבים את גרידת הלימון, פירורי לחם, פטרוזיליה, ביצה, פרמזן, תערובת ההלבשה ופלפל לפי הטעם. דברים למרכז של כל ארטישוק ומפזרים בין העלים.
לנגב את הסיר; להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן זית וחום על חום בינוני.
מוסיפים את הגבעולים ארטישוק, הנותרים מיץ לימון 1 כוס מים ולהביא לרתיחה. מסדרים את הארטישוקים בנוחות בסיר; מוסיפים את נוזל הבישול ומטפטפים בשמן זית. מכסים ואופים עד למכרז, כ -30 דקות. לחשוף ולאפות עד פריך, על 10 דקות יותר.