ארטישוקים שלמים מאודים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? ארטישוק שלם מאודה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ארטישוקים, יין, מרק עוף ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ארטישוק מאודה, ארטישוק מאודה, ו ארטישוק מאודה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הפטרוזיליה, שום, עלי דפנה, לימונים, יין, שמן ומרק בסיר גדול ולהביא לרתיחה. מתבלים את הנוזל במלח ופלפל. בינתיים להכין את הארטישוקים.
לשטוף ארטישוקים מתחת למים קרים. באמצעות סכין נירוסטה כבדה, לחתוך את הגבעולים קרוב לבסיס. משוך את עלי הכותרת התחתונים כי הם קטנים וקשוחים.
חותכים את הסנטימטר העליון של הארטישוק ולשפשף עם חצי לימון כדי לשמר את הצבע הירוק. לחלופין, אתה יכול לשים את הארטישוקים במים חומציים. אם אתה רוצה, לקצץ את הקצוות הקוצניים של עלי הכותרת עם מזמרה במטבח.
מניחים את הארטישוקים בנוזל המהביל, מלמטה למעלה. כיסוי ומבשלים במשך כ -30 דקות. הארטישוקים נעשים כאשר סכין מוכנס לבסיס ואין התנגדות.
כדי לאכול, לשלוף עלה לגרד את הבשר את הקצה הרך עם השיניים הקדמיות שלך. טובלים את הקצוות של העלים במיץ לימון וחמאה מומסת אם תרצה בכך. כאשר אתה מגיע למרכז קונוס של עלים קוצניים סגולים, להסיר אותו. זו החניקה שמגינה על הלב. עכשיו, לגרד משם את פלומת גדילן המכסה את לב הארטישוק. הלב הוא החלק הבשרני ביותר בארטישוק. ארטישוק מאודה ניתן להגיש חם או קר.