קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

ארנב מבושל כמו חזיר טוסקני: Coniglio ב פורצ'טה

ארנב מבושל כמו חזיר טוסקני: Coniglio ב פורצ'טה
ארנב מבושל כמו חזיר טוסקני: Coniglio ב Porchettan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 75 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח גס, גב שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana, ארנב קלוי איטלקי (Coniglio al Forno), ו Salsiccia di Coniglio al Aceto (נקניק ארנב עם חומץ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים בפנים ובחוץ של הארנב עם פלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ארנב שלםארנב שלם
3
ב 12 עד 14 אינץ ' חום מחבת סאוט 4 כפות של הזחל עד עישון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השומר ואת השום ומבשלים מעל חום בינוני עד מרכך חום בהיר, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיף את הנקניק ומבשל עד רק מבושל, על 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
7
למלא את חלל הארנב עם שומר, שום, ואת שאר הזחל, לחתוך לקוביות 1/8 אינץ'. מסבך את הארנב כדי לאטום את הפתחים ולמקם בתבשיל. מוסיפים את היין ומיץ הלימון ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ארנב שלםארנב שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מבשלים בתנור במשך 1 שעה, הופכים פעם אחת לאחר 30 דקות של בישול, ומדי פעם מתערבבים עם מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהתנור, לאפשר לשבת 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים בפרוסות 1/2 אינץ ' עם מיצי פאן emulsified עם שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף