ארנב מבושל כמו חזיר טוסקני: Coniglio ב פורצ'טה
ארנב מבושל כמו חזיר טוסקני: Coniglio ב Porchettan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 75 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח גס, גב שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana, ארנב קלוי איטלקי (Coniglio al Forno), ו Salsiccia di Coniglio al Aceto (נקניק ארנב עם חומץ) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מתבלים בפנים ובחוץ של הארנב עם פלפל, ומניחים בצד.
ב 12 עד 14 אינץ ' חום מחבת סאוט 4 כפות של הזחל עד עישון.
מוסיפים את השומר ואת השום ומבשלים מעל חום בינוני עד מרכך חום בהיר, על 5 עד 6 דקות.
מוסיף את הנקניק ומבשל עד רק מבושל, על 6 עד 8 דקות יותר.
למלא את חלל הארנב עם שומר, שום, ואת שאר הזחל, לחתוך לקוביות 1/8 אינץ'. מסבך את הארנב כדי לאטום את הפתחים ולמקם בתבשיל. מוסיפים את היין ומיץ הלימון ומפזרים מלח גס.
מבשלים בתנור במשך 1 שעה, הופכים פעם אחת לאחר 30 דקות של בישול, ומדי פעם מתערבבים עם מיצי המחבת.
הסר מהתנור, לאפשר לשבת 5 דקות.
מגישים בפרוסות 1/2 אינץ ' עם מיצי פאן emulsified עם שמן זית כתית נוספת.