ארנב מבושל עם שעועית רחבה
ארנב מבושל עם שעועית רחבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1115 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. לכי לחנות ותקני ציר עוף, קמח, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ארנב מבושל, ארנב מבושל סטאוט, ו ארנב במרינדה ומבושל.
הוראות
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול. חום הארנב בקבוצות, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מוסיף את הבייקון ומטגנים עד פריך. להפחית את החום נמוך, לזרוק את הירקות ואת הזיעה במשך 15 דקות עד רך אבל לא חום.
מוסיפים את הקמח ומבשלים כמה דקות.
הגבר את החום שוב, יוצקים את השיכר ומרתיחים חזק, מגרדים את בסיס המנה, עד מופחת היטב. החזר את הארנב לצלחת עם עשבי תיבול, מלאי וכמה תיבול. מכסים ומבשלים בעדינות על הכיריים במשך 2 שעות או עד הארנב הוא ממש רך והרוטב התעבה. למעלה עם מים מדי פעם, במידת הצורך.
מערבבים את השעועית הרחבה דרך התבשיל 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות סביב אגם קיט וקין קברנה סוביניון (מגנום). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.
![אגם עגול כית וקין קברנה סוביניון (מגנום)]()
אגם עגול כית וקין קברנה סוביניון (מגנום)
מזמין ונגיש, זר מכין את החיך עם ניחוחות של דובדבן היובל, פירות יער אדומים מאובקים קקאו, רמזים עדינים של תבלין. פרי אדום מונע, את מסז כניסה גמיש עם הערות בהירות של דובדבן טרי וליקריץ, מיד מוביל לתוך כהה יותר, הערות בשרניות. זה קברנה בעל גוף מלא מראה איזון יפה של פירות, חומצה, תבלין, טאנין. הערות אדמתיות של רצפת יער, שוקולד מריר, ומרווה משתהות לסיום מלא, אך רך להפליא.תערובת: 85% קברנה סוביניון, 10% פטיט ורדו, 3% מלבק, 2% פטיט סירה