קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

ארנב מבושל עם שעועית רחבה

ארנב מבושל עם שעועית רחבה
ארנב מבושל עם שעועית רחבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1115 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. לכי לחנות ותקני ציר עוף, קמח, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ארנב מבושל, ארנב מבושל סטאוט, ו ארנב במרינדה ומבושל.

הוראות

1
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול. חום הארנב בקבוצות, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2
מוסיף את הבייקון ומטגנים עד פריך. להפחית את החום נמוך, לזרוק את הירקות ואת הזיעה במשך 15 דקות עד רך אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
4
הגבר את החום שוב, יוצקים את השיכר ומרתיחים חזק, מגרדים את בסיס המנה, עד מופחת היטב. החזר את הארנב לצלחת עם עשבי תיבול, מלאי וכמה תיבול. מכסים ומבשלים בעדינות על הכיריים במשך 2 שעות או עד הארנב הוא ממש רך והרוטב התעבה. למעלה עם מים מדי פעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ארנב שלםארנב שלם
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
איילאייל
5
מערבבים את השעועית הרחבה דרך התבשיל 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות סביב אגם קיט וקין קברנה סוביניון (מגנום). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.
אגם עגול כית וקין קברנה סוביניון (מגנום)
אגם עגול כית וקין קברנה סוביניון (מגנום)
מזמין ונגיש, זר מכין את החיך עם ניחוחות של דובדבן היובל, פירות יער אדומים מאובקים קקאו, רמזים עדינים של תבלין. פרי אדום מונע, את מסז כניסה גמיש עם הערות בהירות של דובדבן טרי וליקריץ, מיד מוביל לתוך כהה יותר, הערות בשרניות. זה קברנה בעל גוף מלא מראה איזון יפה של פירות, חומצה, תבלין, טאנין. הערות אדמתיות של רצפת יער, שוקולד מריר, ומרווה משתהות לסיום מלא, אך רך להפליא.תערובת: 85% קברנה סוביניון, 10% פטיט ורדו, 3% מלבק, 2% פטיט סירה