קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארקטיק צ'אר עם רוטב מחבת מתוק חמוץ

ארקטיק צ'אר עם רוטב מחבת מתוק חמוץ
ארקטיק Char עם רוטב מחבת מתוק & חמוץ מוטבע יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, שמן צמחי, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: Character הארקטי עם שמנת חזרת, סלק מתוק חמוץ, וירקות שן הארי, Arctic Char עם ברוקולי סיני מחית בטטה, ו שרפה ארקטית צלויה עם רוטב בזיליקום ועגבניה.

הוראות

1
שמן חום בסיר קטן להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השום ומערבבים עד מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
3
בואו לבשל שום, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות עד רק מתחיל צבע. מנמיכים את החום נמוך ומוסיפים מרק, סוכר חום, חומץ, רוטב דגים, וחצי מנטה קצוצה. מערבבים לעתים קרובות עד הסוכר הוא מומס. כבה חום וכסה את המחבת בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים מחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון. מלח ופלפל פילה דגים בנדיבות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף אותם, צד העור עד למחבת היבשה. מבשלים עד שהעור הוא מאוד פריך, חום כהה ומשחרר בקלות מהמחבת. זה צריך לקחת 2 עד 3 דקות. אל תתפתו לבדוק או להזיז את הדגים במחבת במהלך תקופה זו. אתה רק תצליח לעשות את זה מקל על המחבת או יותר גרוע להרוס שלך פריך יפה skin.As זה מבשל תבחין כי הדג מקבל קל יותר אטום יותר. אל תתנו לו לבשל יותר מאשר על ¼ של הדרך דרך החלק העבה ביותר בשלב זה. אתה אולי מודאג כי שאר הדגים נראה די גלם, אבל בכנות זה דבר טוב. לאחר העור יש crisped להעיף את הדג, ומבשלים אותו 2 דקות נוספות, או עד מבושל לטעמך. אל תתנו לו לבשל כל הדרך, עם זאת. הדג ימשיך לבשל אחרי שהוא עוזב את המחבת. המטרה שלך היא בשר עסיסי שסיים את לימודיו ממרכז נדיר עד בינוני נדיר החוצה אל עור crackly פריך. אופי char עם חלקים עבים ודקים מבטיח לך תקבל שפע של מגוון במרקם ו doneness.ברגע שהדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את הפילה לצלחת חמה.
7
יוצקים את הרוטב למחבת החמה דרך מסננת. להשליך מוצקים. מבשלים את הרוטב, גירוד כל חתיכות מהחלק התחתון של המחבת, עד שהוא מופחת במקצת וקצת סירופ.צלחת את הדגים ולטפטף חלק רוטב פאן מתוק & חמוץ מוטבע מעל או סביב כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מקשטים עם שאריות מנטה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מגישים חמים.