ארקטיק צ'אר עם רוטב מחבת מתוק חמוץ
ארקטיק Char עם רוטב מחבת מתוק & חמוץ מוטבע יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, שמן צמחי, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: Character הארקטי עם שמנת חזרת, סלק מתוק חמוץ, וירקות שן הארי, Arctic Char עם ברוקולי סיני מחית בטטה, ו שרפה ארקטית צלויה עם רוטב בזיליקום ועגבניה.
הוראות
שמן חום בסיר קטן להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומערבבים עד מצופה בשמן.
בואו לבשל שום, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות עד רק מתחיל צבע. מנמיכים את החום נמוך ומוסיפים מרק, סוכר חום, חומץ, רוטב דגים, וחצי מנטה קצוצה. מערבבים לעתים קרובות עד הסוכר הוא מומס. כבה חום וכסה את המחבת בזמן שאתה מכין את הדגים.
מחממים מחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון. מלח ופלפל פילה דגים בנדיבות משני הצדדים.
הוסף אותם, צד העור עד למחבת היבשה. מבשלים עד שהעור הוא מאוד פריך, חום כהה ומשחרר בקלות מהמחבת. זה צריך לקחת 2 עד 3 דקות. אל תתפתו לבדוק או להזיז את הדגים במחבת במהלך תקופה זו. אתה רק תצליח לעשות את זה מקל על המחבת או יותר גרוע להרוס שלך פריך יפה skin.As זה מבשל תבחין כי הדג מקבל קל יותר אטום יותר. אל תתנו לו לבשל יותר מאשר על ¼ של הדרך דרך החלק העבה ביותר בשלב זה. אתה אולי מודאג כי שאר הדגים נראה די גלם, אבל בכנות זה דבר טוב. לאחר העור יש crisped להעיף את הדג, ומבשלים אותו 2 דקות נוספות, או עד מבושל לטעמך. אל תתנו לו לבשל כל הדרך, עם זאת. הדג ימשיך לבשל אחרי שהוא עוזב את המחבת. המטרה שלך היא בשר עסיסי שסיים את לימודיו ממרכז נדיר עד בינוני נדיר החוצה אל עור crackly פריך. אופי char עם חלקים עבים ודקים מבטיח לך תקבל שפע של מגוון במרקם ו doneness.ברגע שהדג מבושל.
יוצקים את הרוטב למחבת החמה דרך מסננת. להשליך מוצקים. מבשלים את הרוטב, גירוד כל חתיכות מהחלק התחתון של המחבת, עד שהוא מופחת במקצת וקצת סירופ.צלחת את הדגים ולטפטף חלק רוטב פאן מתוק & חמוץ מוטבע מעל או סביב כל פילה.
מקשטים עם שאריות מנטה קצוצה.