את מרושל ג'ו
ג'ו המרושל יכול להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 20 מנות עם 498 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים מטוגנות, טורטיות קמח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה די טוב. נסו מרושל צ'ורי-המחץ (צ' וריסו סלופי המחץ), את מרושל לו, ו סלופי ג'ו לטבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ קוביית כתף חזיר, לחתוך את כל השומן העודף.
הניחו את החזיר על תבנית גיליון והמליחו את שני צידי החזיר. מכסים את החזיר ברוטב הצ ' ילי האדום ומכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים את החזיר במשך 3 שעות.
הסר את נייר הכסף ובשל עוד 30 דקות. החזיר צריך להיות רך מאוד וקל למשיכה בסיום.
מגישים את החזיר בקערה שמעליה ביצה מטוגנת ובצל כבוש. את טורטיית הקמח יש להגיש חם בצד.
שלב את הצ ' ילי, מיץ התפוזים, השמן, מלח השום והכמון בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים 6 כוסות מים חמים. מבשלים במשך 25 דקות עד לקבלת עקביות רצויה.
שלב את מיצי התפוזים והליים, המלח, הסוכר והג ' לפנו. הלם את הבצל במים רותחים במשך 15 שניות, ולאחר מכן לשים ישירות לתוך תערובת מיץ.