Irish Weekend Fry-Up, and Le Weekend Cake for similar recipes." />Irish Weekend Fry-Up, and Le Weekend Cake for similar recipes." data-og-tag="desc" />Irish Weekend Fry-Up, and Le Weekend Cake for similar recipes." data-og-tag="desc" />Irish Weekend Fry-Up, and Le Weekend Cake for similar recipes." data-og-tag="desc" />
קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות72
מגזין

אתגר ספרי הבישול של סוף השבוע מס' 14

אתגר ספרי הבישול של סוף השבוע מס' 14
com/recipes/irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, and Le Weekend Cake for similar recipes.

מרכיבים

150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי תרד תינוק, שטף ומיובשעלי תרד תינוק, שטף ומיובש1בגטבגט5שרימפס וורידיםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה5שרימפס וורידיםבקערה, מניחים את האפונים השונים ואחריו את התינוק תרד, בזיליקום, מנטה, פטרוזיליה, בצל ירוק ובצל סלט. טפטוף מעל עם רוטב לימון קטן ולזרוק היטבבקערה, מניחים את האפונים השונים ואחריו את התינוק תרד, בזיליקום, מנטה, פטרוזיליה, בצל ירוק ובצל סלט. טפטוף מעל עם רוטב לימון קטן ולזרוק היטב5שרימפס וורידיםקרוסטיניקרוסטיני5שרימפס וורידיםמניחים ערימה של סלט על כל צלחת וממקמים שני crostini בצד. רסס עם שמן זית כתית מעולה שחיקה של פלפל שחור טרימניחים ערימה של סלט על כל צלחת וממקמים שני crostini בצד. רסס עם שמן זית כתית מעולה שחיקה של פלפל שחור טרי5שרימפס וורידיםחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק1קומץ2 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות1קומץעלי פטרוזיליה עלים שטוחיםעלי פטרוזיליה עלים שטוחים1קומץעלי נענעעלי נענע2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טרייםעלי טימין טריים180חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים או גבינת עיזים רכה [השתמשתי בגבינת עיזים קסמנית]גבינת עיזים או גבינת עיזים רכה [השתמשתי בגבינת עיזים קסמנית]5שרימפס וורידיםרוטב לימוןרוטב לימון5שרימפס וורידיםמניחים את מיץ הלימון, חרדל וקורנית בקערה ולהקציף בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל טחון טרי. לאחסן במקרר עד מוכן לשימושמניחים את מיץ הלימון, חרדל וקורנית בקערה ולהקציף בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל טחון טרי. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש501 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי5שרימפס וורידיםלאחר blanching את האפונה, אפונה שלג ואפונה הצמד סוכר לצנן אותם במים קרים כדי לעצור כל בישול נוסף כדי להבטיח את הצבע הירוק התוסס נשארלאחר blanching את האפונה, אפונה שלג ואפונה הצמד סוכר לצנן אותם במים קרים כדי לעצור כל בישול נוסף כדי להבטיח את הצבע הירוק התוסס נשאר155חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה טרי מרופדת, blanched עד רק מכרזאפונה טרי מרופדת, blanched עד רק מכרז1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק6[מגיש ממקור קלאסי e 'cco על ידי פיליפ ג' ונסון][מגיש ממקור קלאסי e 'cco על ידי פיליפ ג' ונסון]5שרימפס וורידיםסלט הוא הנושא עבור מהדורה זו של אתגר ספר בישול סוף השבוע בהנחיית תמי מריצה עם פינצטהסלט הוא הנושא עבור מהדורה זו של אתגר ספר בישול סוף השבוע בהנחיית תמי מריצה עם פינצטה5שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קומץאפונה שלג (שחין-tout), trimmed ו blanched עד רק מכרזאפונה שלג (שחין-tout), trimmed ו blanched עד רק מכרז5שרימפס וורידיםסלט תרד, אפונה, נענע וקרוסטיני גבינת עיזים חמיםסלט תרד, אפונה, נענע וקרוסטיני גבינת עיזים חמים1בצל ירוק/בצל ירוק, פרוסבצל ירוק/בצל ירוק, פרוס1קומץאפונה מתוקה-הצמד, גזוז ומוחלץ עד רק מכרזאפונה מתוקה-הצמד, גזוז ומוחלץ עד רק מכרז1פרוסהבאגט בזווית לתת לך 12 פרוסות. טוסט שני הצדדים. מורחים כל פרוסה עם גבינת עיזים קטנה ואז מניחים מתחת לגריל נמוך רק כדי לחמם את הגבינהבאגט בזווית לתת לך 12 פרוסות. טוסט שני הצדדים. מורחים כל פרוסה עם גבינת עיזים קטנה ואז מניחים מתחת לגריל נמוך רק כדי לחמם את הגבינה1אוראו ממולאים כפוליםחרדל מלאחרדל מלא5שרימפס וורידיםלהצמיד אותולהצמיד אותו5שרימפס וורידיםמתוייג עם Weekend Cookbook Challengeמתוייג עם Weekend Cookbook Challenge