באגנה קאודה
צריך ללא גלוטן ו pescatarian hor d ' oeuvre? Bagna Cauda יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אספרגוס, סלק תינוק, אנשובי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק סלק ו 2 כפות. שמן יחד בתבנית אפייה בינונית. מכסים בנייר כסף ואופים עד סלק רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 25 דקות. לקלף סלק כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז חצי או רבע, תלוי בגודל שלהם.
מערבולת חמאה, נותרו 3 כפות. שמן, אנשובי (כולל שמן), ושום יחד במעבד מזון עד אנשובי ושום הם טחונים.
העברה לסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים לפי הטעם במלח.
יוצקים bagna cauda לתוך קערה מחוממת קטנה.
מסדרים ירקות על מגש ומגישים עם bagna cauda לטבילה.