צריך ללא גלוטן ו pescatarian hor d ' oeuvre? Bagna Cauda יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אספרגוס, סלק תינוק, אנשובי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
לזרוק סלק ו 2 כפות. שמן יחד בתבנית אפייה בינונית. מכסים בנייר כסף ואופים עד סלק רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 25 דקות. לקלף סלק כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז חצי או רבע, תלוי בגודל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ
3
מערבולת חמאה, נותרו 3 כפות. שמן, אנשובי (כולל שמן), ושום יחד במעבד מזון עד אנשובי ושום הם טחונים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סוכריות מצופות שוקולד
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
העברה לסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים לפי הטעם במלח.