באחה דגים טאקו
טאקו דגים באחה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 21 מנות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. אם יש לכם טורטיות תירס, כוסברה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טאקו ורוד בגריל באחה טאקו דגים, שישי בערב! באחה דגים טאקו של עם כרוב כרוב כרוב כרוב פריך, ו באחה עוף טאקו פיצה.
הוראות
שלב 1/4 כוס של ההלבשה, 1 כפית. של אבקת אנצ ' ו, הסוכר והחרדל בקערה בינונית.
להוסיף כרוב וכוסברה; לזרוק מעיל.
מערבבים רוטב ברביקיו הנותרים 2 כפית. אבקת אנצ ' ו; להפיץ באופן שווה על דגים.
חום 1 כף. רוטב במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף 3 פילה דגים; לבשל 3 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג והוא חום זהוב משני הצדדים; לחזור עם נשאר ההלבשה פילה.
מקום 1 פילה דגים על כל טורטייה. למעלה עם תערובת כרוב; להפשיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו