קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

באטלר שוקולד

באטלר שוקולד
שוקולד באטלר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 190 גרם של שומן, וסך הכל 2894 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם שוקולד, שוקולד חלב, אבקת צביעת מזון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו טורקיה ממולאת טקסס של פרנסיס באטלר, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש כמה דברים שאתה יכול לעשות מראש כדי להפוך את זה המרכזי קל יותר לעשות. צייר את עיצוב המשרת על פיסת נייר. קח את המקורי לחנות צילום ותגדל אותו לגודל שאתה רוצה לעשות. זה יהיה כמו תבנית לבסיס באטלר וגופו של המשרת. המשרת שלי היה ברוחב 10 אינץ 'וגובהו 26 אינץ'. ייתכן שתרצה להעביר את העיצוב על לוח קצף.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
2
תחתוך סביב הצללית של המשרת. הפוך את בסיס המשרת ואת הגוף באטלר: השתמש מרית אופסט כדי להפיץ שכבה עבה 1/4 אינץ ' של שוקולד כהה מזג על גיליון גדול של אצטט או כמה חתיכות של נייר קלף. כאשר השוקולד מתחיל להגדיר, להשתמש בסכין חיתוך חדה כדי לעקוב אחר סביב הצללית. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט או נייר. חזור על זה באמצעות שוקולד לבן. עצה: הפיכת הבסיס והגוף עבה יותר מ 1/4 אינץ ' יהפוך את זה קל יותר להתמודד ופחות סביר לשבור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולדשוקולד
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
3
יוצקים שוקולד מריר על המשרת שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
4
מניחים את משרת השוקולד הלבן על גבי החתיכה הזאת. תלחץ בעדינות. השתמש בסכין x-acto לחתוך את התבנית לחתיכות. התבנית שלי נחתכה ל-6 חלקים: ראש, יד, עניבת פרפר, גוף עם זרוע, חולצה ודשים. חתיכות אלה משמשות "להלביש" את המשרת ולתת לו את מבטאים שוקולד. הפוך את המעיל ואת דש: השתמש מרית אופסט כדי להפיץ שכבה עבה 1/4 אינץ ' של שוקולד כהה מזג על גיליון גדול של אצטט או כמה חתיכות של נייר קלף. כאשר השוקולד מתחיל להגדיר, להשתמש בסכין קילוף חדה כדי לעקוב אחר סביב המעיל ואת הדשים. הצד של השוקולד שנוגע אצטט יהיה הצד המוגמר אז, זכור להשתמש בצד ההפוך של התבנית. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט או נייר. הפוך את עניבת הפרפר והחולצה: השתמש במרית אופסט כדי להפיץ שכבה עבה 1/4 אינץ ' של שוקולד לבן מזג על פיסת אצטט. כאשר השוקולד מתחיל להגדיר, להשתמש בסכין חיתוך חדה כדי לעקוב סביב עניבת הפרפר והחולצה. הצד של השוקולד שנוגע אצטט יהיה הצד המוגמר אז, זכור להשתמש בצד ההפוך של התבנית. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט או נייר. השתמש במכחול כדי להחיל נקודות אדומות על עניבת הפרפר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
5
הפוך את הכפתורים: השתמש בקרנית מלאה בשוקולד חלב חם וסיבובים בצינור של שוקולד על חתיכת אצטט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
בואו ערכת השוקולד. למשרת שלי היו 1 כפתור גדול ו-3 כפתורים קטנים יותר. השתמש בקצה של סכין חדה כדי לסמן את החורים בכל כפתור. השתמש בשוקולד מוחם כדי להדביק את הכפתורים למקומם. הפוך את השפתיים והשפם: השתמש דוגמנות שוקולד כדי ליצור את השפתיים והשפם.
מרכיבים שתצטרך
דוגמנות שוקולדדוגמנות שוקולד
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
מוסיפים טיפה של צבע מאכל אדום לחתיכה קטנה של שוקולד דפוס לבן ולעבוד בצבע עד שהוא ורוד. צור את השפתיים. השתמשו בשוקולד כהה כדי ליצור את השפם. הפוך את הבסיס: השתמש רצועות אלומיניום גמישות או טבעת עוגה גדולה מאוד כדי ליצור בסיס. הבסיס שעשיתי היה 13 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
דוגמנות שוקולדדוגמנות שוקולד
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
שוקולדשוקולד
בסיסבסיס
8
מניחים אותו על משטח נייר קלף מרופד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
1
לגלגל חתיכת אצטט לתוך צינור כי הוא 11 1/2 אינץ 'ארוך 3 אינץ' בקוטר קלטת זה סגור. הגדר את הצינור על קצה ולמלא עם שוקולד מריר. כאשר הוא מלא, הפוך את הצינור מעל קערה של שוקולד המאפשר שוקולד עודף לזרום בחזרה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולדשוקולד
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו להגדיר. כאשר השוקולד נקבע, חזור על צעד זה עוד כמה פעמים. אתה רוצה שהצינור יהיה חסון כי המשרת ינוח עליו. אפשר את צינור השוקולד להגדיר עד קשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
3
הסר את אצטט. השתמש בסכין חם כדי לקצץ את בסיס הצינור כך שהוא שטוח. ואז להשתמש בסכין כדי צלקת בתחתית. אתה רוצה לעשות את זה קצת מרקם כך שהוא יהווה חותם טוב יותר לבסיס. השתמש בשוקולד מוחם כדי להדביק את המוט לבסיס. מקם אותו היטב, כך שתוכל לנוח שוקולד יצוק נגד זה. הפוך את המגש: השתמש במרית אופסט כדי להפיץ שכבה בעובי 1/4 אינץ ' של שוקולד מזג על גיליון נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
4
תן לשוקולד לשקוע מעט. השתמש בסכין קילוף להתחקות סביב מעגל עוגה 8 אינץ'. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט. גימור הפרטים: צבע את העיניים, הגבות, הסנטר והאף על הפנים של המשרת. אתה יכול גם להוסיף כמה שורות על ידו כדי לתת לו תחושה של פעולה. מלאו קרנית בשוקולד חלב והשתמשו בו כדי לצבוע שיער על ראשו של המשרת. השתמשו בשוקולד מוחם כדי להדביק את כל החתיכות למקומן. תתחיל עם המעיל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
מניחים כמה שוקולד מזג ישירות על המשרת מתחת לחתיכת המעיל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
תוסיף את החולצה. ואז להוסיף את הדשים. השתמש בשוקולד מוחם כדי להדביק את עניבת הפרפר למקומה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
7
תוסיף את השפתיים והשפם למקומם. השתמש מברשת מאפה כדי מבריק את המעיל של המשרת עם קצת שמן צמחי. זה יעשה את המעיל שלו מבריק. העמד את המשרת על הקצה והצמד אותו לבסיס עם שוקולד מחוסם על ידי הנח המשרת נגד מוט התמיכה. השתמש בסכין חמה כדי לעשות חריץ 90 מעלות ביד של המשרת ועל המגש. השתמש חריצים אלה כמדריך ולדבוק את המגש למקום עם שוקולד מזג יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שוקולדשוקולד
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
סכיןסכין
8
מניחים מתאבנים על המגש והמשרת מוכן לשרת אותך! מקור: ממיס שוקולד: Demarle ניו ג ' רזי, Demarle.com שוקולד ספריי קר: PCB בצרפת 011 33 0388 587333 דפוס שוקולד: Beryls
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד