באניה קאודה אביב ירקות יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צנוניות, מיץ לימון, אנשובי שטוח ארוז בשמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: באניה קאודה.
הוראות
1
בסיר, לשלב את אנשובי, שום ושמן. מבשלים על חום נמוך בינוני עד השום הוא רך מאוד אבל לא צבעוני, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את התערובת לבלנדר ולתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את החמאה ומיץ לימון מחית עד bagna cauda הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
Bagna Cauda
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האספרגוס לצלחת ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מוסיפים את פולי ה-fava הפגועים למים הרותחים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מסננים ולתת להתקרר תחת מים זורמים קרים. יבש טפיחה; אם באמצעות favas, לקלף את העור החיצוני הקשוח של השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
תלולית את גרגיר הנחלים על מגש גדול. מסדרים את שומר, צנוניות, גזר, ביצים, אספרגוס שעועית פאבה על גבי ערימות נפרדות טפטוף עם כמה cauda bagna.
מרכיבים שתצטרך
Bagna Cauda
פול
לא מגן מקומי
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
9
יוצקים את הבאגה הנותרים לתוך קערה קטנה ומגישים עם מגש הירקות.