בבקה II
הבבקן השני עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 441 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. . אם יש לך גרידת תפוז, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 37%. מתכונים דומים: בבקה, עוגת בבקה, ו בבקה.
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, להמיס את השמרים במים החמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים, 2 כוסות של הקמח, את כל הביצים, חלמונים ביצה, סוכר, חלב וגרידת תפוזים; לערבב היטב.
מוסיפים את הקמח הנותר, כוס אחת בכל פעם, עד שהבצק מתאחד. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 5 דקות.
לשטח את הבצק עם הידיים ולמרוח 1/3 כוס החמאה על הבצק. מקפלים את הבצק ולשים בעדינות כדי לשלב את החמאה לתוך הבצק. חזור על זה פעמיים עד שכל החמאה תאוגדה. השתמש באותה שיטה לשלב את הצימוקים.
מניחים את הבצק בקערה והופכים את הבצק למעייל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעמוד במקום חם עד הוכפל נפח; על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק לשתי חתיכות בגודל שווה. יוצרים כל חתיכה לתוך כיכר ומניחים אותם בשני משומן קלות 9x5 מחבתות כיכר אינץ. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל, כ 40 דקות.
מברשת את צמרות כיכרות הלחם עם חלבוני ביצה ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עד החלק העליון של כיכרות הם זהובים ואת החלק התחתון של כיכרות נשמע חלול כאשר טפח, על 30 עד 40 דקות.