בבקה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בבקה שוקולד, בבקה שוקולד, ו בבקה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כפית סוכר מגורען ושמרים בחלב חם בקערה של מערבל לעמוד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים 6 כפות סוכר מגורען, תמצית וניל, 1/4 כפית מלח, חלמון ביצה. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מוסיפים 6 אונקיות (כ -1 1/3 כוסות) קמח כל מטרה וקמח לחם לתערובת חלב; מכים עם מצורף וו בצק במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ -2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מוסיפים 5 כפות חמאה, מכות עד מעורבב היטב. לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח (הבצק יהיה דביק מאוד). ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף 5 אונקיות (כ 1/3 כוס) קמח כל המטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק יהיה רך מאוד).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת בצק לנוח 5 דקות.
מפזרים מילוי על בצק, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מגלגלים את הבצק בחוזקה, אופנה ג ' לי רול; צובטים תפר ומסתיים לאטום. מחזיק בצק בקצוות, לסובב בצק 4 פעמים כאילו סוחט מגבת. מכניסים בצק למחבת מוכנה. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד כיכר השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח. לחם מגניב במחבת 10 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבת. לחם מגניב לגמרי על מתלה תיל לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)