בבקה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלמונים, שמרים עוגה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. מתכונים דומים: בבקה שוקולד, בבקה שוקולד, ו בבקה שוקולד.
הוראות
1
מערבבים את הקמח, סוכר, שמרים, וחלב חם; ואז לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הפוך את הבצק: בקערה של מיקסר עומד מצויד עם מקצף, לערבב יחד את הסוכר, וניל, מלח, חלמוני ביצה וביצים עד מעורבב היטב. להתאים את המיקסר עם וו בצק, להוסיף את הקמח ואת הספוג, ומערבבים עד בשילוב; ואז לטפטף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים עם הוו בצק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מניחים אותו בקערה משומנת, מכוסה, ולתת לו לנוח ולעלות עד הוכפל נפח, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בינתיים, לעשות את המילוי: להתאים את המיקסר עם מצורף ההנעה ומערבבים יחד את הדבק שקדים, חלבונים ביצה, וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
קמח קל משטח עבודה, לכבות את הבצק ולהכות אותו כדי לשחרר את הגזים הבנויים. מחלקים את הבצק ב 1/
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
אגרוף
9
מכסים 1 חתיכה עם מגבת לחה כמו שאתה מגלגל את השני
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
10
חתיכה לתוך מלבן 8 על ידי 14 אינץ 'ו 1/4 אינץ' עבה.
11
תן לבצק לנוח בזמן שאתה מגלגל את השני החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
12
מורחים כל אחד עם 1/2 של המילוי, ואז מגלגלים אותם בסגנון ג ' לירול וצובטים את התפרים כדי לאטום אותם. לשטח את הבצק מעט עם מערוך, ולאחר מכן לסובב את הבצק 6 עד 8 פעמים. תן לבצק לנוח כמה דקות. הפוך ספירלות עם הבצק ומניחים אותם 2 מחבתות עוגה משומן 8 אינץ'. (לחלופין, להניח את הבצק ישר החוצה 2 מחבתות צינור משומן.) לכסות כל מחבת עם מטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל נפח, על 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)