קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 12 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני

בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני
המתכון בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני יכול לספק את הכמיהה היפנית בערך 24 שעות ו-12 דקות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך צנון דייקון, חומץ אורז, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו בס ים מזוגג מיסו עם שעועית אסיאתית ומלפפון כבוש, חצילים יפניים מזוגגים מיסו בגריל, ו בס ים מזוגג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבס ואת זיגוג 1/2 כוס מיסו בשקית פלסטיק sealable. מעיל את הדגים באופן שווה עם זיגוג, לאטום את התיק במקרר לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.ממש לפני בישול הדג, בקערה, מערבבים יחד את המלפפון, צנון ובצל ירוק. תניח בצד.מחממים לחץ פאניני חשמלי לחום גבוה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
SeabassSeabass
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר את הדג מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מניחים את הדגים על העיתונות panini שחומם מראש, לסגור את המכסה ומבשלים עד הדג הוא המשרד למגע ואת זיגוג הוא caramelized, 2 עד 4 דקות.בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את מירין, חומץ, סוכר, רוטב סויה ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים לסלט מלפפון וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5
מברשת את החלק העליון של פילה דגים עם 2 Tbs. זיגוג מיסו ולהעביר מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
6
מגישים מיד עם סלט מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
7
מגיש 4.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.