בגריל תפוח מעושן בס פסים
בגריל תפוח מעושן בס פסים נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, פילה בס פסיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו בס פסים בגריל, בס פסים בגריל, ו קוניאק בגריל ים פסים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שבבי עץ תפוחים עם מים, ולספוג במשך 1 שעה.
מניחים צ ' ילי תבלין או מטחנת קפה; לעבד עד הקרקע דק.
מקום 1/8 כפית קרקע צ 'ילה בקערה קטנה (שמורת הנותרים הקרקע צ' ילה לשימוש נוסף).
מוסיפים שמן, מלח ופלפל שחור, ערבוב לשלב. לשפשף תערובת תבלינים על דגים; לקרר 30 דקות.
מניחים שבבי עץ על גחלים חמות. מעיל חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד עם ספריי בישול; פירס לסכל מספר פעמים עם מזלג.
מניחים רדיד על מתלה גריל מצופה ספריי בישול.
מניחים דגים על נייר; לארגן פרוסות לימון על דגים. גריל 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.