קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בוזי קרמל בונבונים

בוזי קרמל בונבונים
Bonbons קרמל Boozy הוא צמחוני וללא גלוטן hor d ' oevr. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה הוא בכלל לא בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-379 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ www.seriouseats.com דורש מלח ים, זרעים מגורדים 1 / שעועית וניל, חמאה, וסירופ תירס קל. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Bonbons קרמל Boozy, בונבון שוקולד מלא קרמל, ו פאדג'קרמל Boozy.

הוראות

1
בסיר בינוני עם תחתית כבדה, לשלב את הסוכר, מים, סירופ תירס ומערבבים. לשטוף את הצדדים עם מברשת מאפה טבול במים נקיים, ולאחר מכן במקום מעל חום בינוני גבוה במשך 7-10 דקות, בשלב זה התערובת תתחיל להחשיך. לסובב את הסיר אפילו את הקרמליזציה, ולאפשר את הקרמל להפוך ענבר עמוק. לאחר מכן, לעמוד אחורה ולהוסיף לאט את הקרם (התערובת תהיה רפרוף, לעלות בסיר, לירוק; להיות זהיר מאוד) ולכבות את החום. ברגע שזה בטוח, להקציף את השמנת הכבדה, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לטאטא את החמאה עד שהוא נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא את זרעי וניל, אלכוהול, ומלח ולאפשר לתערובת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ליקרליקר
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות מאוד ומחלקים את השוקולד באופן שווה לקערה אחת גדולה מאוד וקערה קטנה אחת (הקערה הגדולה היא הקערה שתמיס בה את השוקולד, הקטנה מכילה את השוקולד "זרע" לריכוך). הגדר סיר מים לרתיחה על הכיריים. כשהמים רותחים, כבו את החום והניחו את קערת השוקולד הגדולה על פני המים. מזג את השוקולד (עבור הדרכה מלאה, לחץ כאן) על ידי ערבוב להביא שוקולד ל 46°. ואז, להתחיל להוסיף את השוקולד שמורות קצת בכל פעם ערבוב נמרצות את התערובת, מבלי לעצור. המשך להוסיף את שוקולד הזרעים שמורות ומסעיר עד השוקולד מגיע עד90. השוקולד הוא עכשיו מזג. בדוק כדי להיות בטוח שאין חתיכות מוצקות של שוקולד עזבו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
גל עובש מעל להבה על הכיריים או למקם אותו בתנור חם רק לרגע כדי לחמם אותו מעט (זה יעזור את זרימת השוקולד על זה, ולא לתפוס מיד כאשר הוא פוגע עובש, אשר מונע בועות אוויר להיווצר). ואז לשפוך את השוקולד לתוך כל חללים בעובש. אפשר לו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להפוך את התבנית מעל הקערה, המאפשר שוקולד עודף לברוח. הקש על התבנית כדי לנער עודף נוסף, ולאחר מכן להפוך את התבנית בחזרה. עם מגרדת מתכת גמישה, לגרד את החלק העליון, לנקות את כל שוקולד עודף בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר.
7
מפזרים קמצוץ של מלח ים לתוך כל אחד הפגזים. באמצעות שקית צנרת מצויד קצה קטן או חרוט של קלף, צינור קרמל מקורר לתוך הפגזים, לעצור 3-4 מילימטרים מתחת לקצה (חשוב מאוד להשאיר מקום, אחרת השוקולד לא חותם). ודא כי השוקולד הוא עדיין מזג (אם זה לא, תצטרך להביא אותו בחזרה 46° שוב, ואז עד90, אחרת, bonbons שלך יהיה מפוספס בתחתית). צינור או לשפוך שוקולד על החלק העליון של כל bonbon. לגרד את החלק העליון נקי כדי ליצור חותם, ולאחר מכן למקם את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות ולהסיר. לסובב את התבנית כדי לשחרר את השוקולדים, ואז להפוך אותו במהופך ולהקיש אותם מתוך התבנית. נקה את משטח העבודה של bonbons, ולדפוק את התבנית נגד הדלפק לשחרר כל נחשלים. אחסן את השוקולדים במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה