בוטה נו קאקוני
אבל לא Kakuni יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1061 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב אוי, שום, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו Buta no Kakuni, Buta Kakuni (יפנית Braised Porkbelly), ו בטן חזיר מטוגנת יפנית (buta No Kakuni) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החזיר לתוך 2 1/2 " ריבועים.
שים את בטן החזיר, צד השומן למטה, בסיר תחתון כבד קטן (כגון תנור הולנדי) כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר בשכבה אחת.
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולתת את מטגן חזיר undisturbed עד שהוא חום זהוב בצד השומן. הפוך כל חתיכה מעל ולשחום את הצד השני, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, ו niboshi ומטגנים עד השחמה וריחני.
מוסיפים את הסאקי ומרתיחים עד שכבר לא מריחים אלכוהול.
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב הסויה, המלח, ומחזירים את החזיר לסיר. להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ולכסות עם מכסה הולם הדוק. מבשלים עד בטן החזיר הוא מתפרק-מכרז (כ 2 שעות). מסננים את הנוזל braising ואם אתה הולך לשרת את kakuni מיד, לרפרף את השומן הנוסף. זה הכי טוב אם אתה נותן את זה לשבת במקרר בן לילה אם כי כמו זה נותן את הבשר הזדמנות לספוג יותר טעם, וזה יעשה הסרת שומן עודף הרבה יותר קל. כדי לשרת, לחמם בעדינות את בטן החזיר. פורסים ומגישים עם חלק של צלימת נוזל, חרדל חם וירקות מאודים.