קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות9
מגזין

בוטה נו קאקוני

בוטה נו קאקוני
אבל לא Kakuni יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1061 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב אוי, שום, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו Buta no Kakuni, Buta Kakuni (יפנית Braised Porkbelly), ו בטן חזיר מטוגנת יפנית (buta No Kakuni) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החזיר לתוך 2 1/2 " ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
שים את בטן החזיר, צד השומן למטה, בסיר תחתון כבד קטן (כגון תנור הולנדי) כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולתת את מטגן חזיר undisturbed עד שהוא חום זהוב בצד השומן. הפוך כל חתיכה מעל ולשחום את הצד השני, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, ו niboshi ומטגנים עד השחמה וריחני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
מוסיפים את הסאקי ומרתיחים עד שכבר לא מריחים אלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
6
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב הסויה, המלח, ומחזירים את החזיר לסיר. להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ולכסות עם מכסה הולם הדוק. מבשלים עד בטן החזיר הוא מתפרק-מכרז (כ 2 שעות). מסננים את הנוזל braising ואם אתה הולך לשרת את kakuni מיד, לרפרף את השומן הנוסף. זה הכי טוב אם אתה נותן את זה לשבת במקרר בן לילה אם כי כמו זה נותן את הבשר הזדמנות לספוג יותר טעם, וזה יעשה הסרת שומן עודף הרבה יותר קל. כדי לשרת, לחמם בעדינות את בטן החזיר. פורסים ומגישים עם חלק של צלימת נוזל, חרדל חם וירקות מאודים.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ירוקירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף