המתכון בולגור: יוונית Tabbouleh יכול לספק את הכמיהה המזרח התיכון שלך בערך 8 דקות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו בצל, מים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט בולגור טאבולה, בולגור בסגנון טאבולה, ו מרק טאבולה עם עדשים ובולגור (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 3 כוסות מים רותחים ובולגור בקערה בינונית; תן לעמוד 30 דקות או עד שהמים נספגים. קצפת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב בולגור, עגבניות, הבא 4 מרכיבים (דרך בצל) בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
עגבנייה
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב 1/4 כוס מים ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
יוצקים רוטב על תערובת בולגור, משליכים בעדינות למעיל.