בולגור-ירקות קיץ ממולאים
Bulgur-ממולאים ירקות הקיץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 276 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חיטה בולגורית, פלפלים, טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: ירקות ממולאים בחצילים ובולגור, ירקות קיץ ממולאים איטלקיים, ו סלט קיץ בולגור.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את הבורגור בקערה חסינת חום. במחבת רוטב, להביא את מרק עוף ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה. כאשר הנוזל הגיע לרתיחה, יוצקים מעל הבורגול.
בואו לשבת עד הבורגור סופג את הנוזל, על 20 דקות.
חותכים את השליש העליון של הפלפלים.
הסר את הזרעים והצלעות עוזב " כוס " עבור המילוי. קוביות הבשר מלמעלה 1/3 ושמורה.
חותכים 1/3 של הקישואים לאורכו כדי לחשוף את הזרעים. לגרוף את הזרעים כדי ליצור סירה. קוביות הנותרים 1/3 חתיכות. חותכים את העגבניות לשניים וגורפים את הזרעים כדי ליצור כוס.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הזיעה עד שקוף.
מוסיפים את הפלפלים הקצוצים השמורים, סקווש, פטריות ושום למחבת. מתבלים את הירקות במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
מסננים את הירקות המבושלים, במידת הצורך, ומוסיפים לבולגור המבושל.
מפזרים מלח ופלפל על החלק הפנימי של כוסות הירקות. ממלאים את הירקות בתערובת הבורגור, מניחים בתבנית אפייה רדודה, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות. לחשוף ומפזרים גבינת פרמזן מגוררת, ואז אופים במשך 10 דקות נוספות, או עד הגבינה הוא חום נמס.