בולו לימפיו (לחמניות תירס מבושלות)
נסו תירס ומרק ביתי, Cuchuco de Maíz (בשר חזיר ומרק קולומביאני תירס Hominy), ו שעועית לבנה וצ'ילי Hominy עם מאפינס תירס חלפיניו Sweetpotato (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התירס, גבינה, חמאה מומסת ומלח במעבד המזון ומערבבים עד שהתירס הוא מחית.
העברת תערובת לקערה ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.עבור כל בולו, לארגן 2 קליפות תירס על משטח עבודה. מחלקים את התערובת באופן שווה ומניחים במרכז הקליפות.
מגלגלים את קליפות התירס כך המילוי סגור לחלוטין. לסובב ולקשור את הקצוות.n מקום סיר גדול על 2 כוסות מים.
מניחים את הסיר על התנור על חום גבוה עד שהמים רותחים, להפחית את החום לרתיחה ומבשלים כ 40 עד 45 דקות.