בולונז בבישול איטי
צריכים רוטב נטול גלוטן וראשוני ? בולונז בבישול איטי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 183 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם מלח, פלפל גרוס, בזיליקום וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה של Allrecipes יש 368 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 73% . רוטב בולונז אותנטי , מקרוני אפוי עם רוטב בולונז ורוטב בולונז הכי טוב אי פעם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הגזר, הבצל והשום עד שהם רכים, כ-10 דקות.
מניחים את בשר הבקר הטחון במחבת ומבשלים ומערבבים, תוך כדי בישול מפרקים את הבשר עד להשחמה.
מסננים את עודפי השומן מהמחבת ויוצקים פנימה 1 כוס חלב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהחלב נספג, כ-15 דקות.
מניחים את תערובת הבקר לסיר בישול איטי ומכוונים את הסיר ל-High. מערבבים פנימה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל, בזיליקום, אורגנו ופתיתי פלפל אדום ומבשלים במשך שעתיים.
מערבבים פנימה 1/2 כוס חלב וגבינת פרמזן, מערבבים היטב ומבשלים עוד שעתיים.