בולונז בערב השבוע
בולונז בלילה יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אגוז מוסקט טחון, סינטה טחונה, עלי בזיליקום ושום. 109 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 84%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בולונז בערב השבוע, בולונז בערב השבוע, ו ערב השבוע טורקיה "בולונז".
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה (12 אינץ') על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הסינטה הטחונה ומבשלים, מתפוררים את הבשר בכף עץ, למשך 5 עד 7 דקות, עד שהבשר איבד את צבעו הוורוד והחל להשחים. מערבבים פנימה את פתיתי השום, האורגנו והפלפל האדום ומבשלים עוד 1 דקה.
יוצקים 1 כוס יין למחבת ומערבבים כדי לגרד את כל החלקים השחומים.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות,1 כף מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל, תוך ערבוב עד לאיחוד. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר מים גדול, מוסיפים כף מלח, נתז שמן והפסטה ומבשלים לפי ההוראות שעל הקופסה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, מסיימים את הרוטב.
מוסיפים לרוטב את אגוז המוסקט, הבזיליקום, השמנת ושאר 1/4 כוס היין ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עד להסמכה. כשהפסטה מבושלת מסננים ויוצקים לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את הרוטב ו 1/2 כוס פרמזן וזורקים היטב.