בולטימור בקר ילד רע
בולטימור בשר ילד רע יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 81 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אבקת בצל, חזרת, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בולטימור בקר ילד רע, בולטימור בקר ילד רע, ו ליקר ביצים מבולטימור.
הוראות
שלב את התבלינים לבשר בשקית פלסטיק 1 ליטר resealable ולנער לערבב ביסודיות.
להוסיף 1 חתיכת בשר, לנער אותו סביב בשקית, להסיר אותו ולחזור עם חתיכת הבשר השנייה.
הוסף את החלק הראשון בחזרה לשקית, חותם ומרינדה כל עוד אתה יכול במקרר-24 עד 48 שעות מומלץ. אבל אם אתה לא יכול לחכות, פשוט לך על זה. זה לא יהיה מוגזם, אבל זה עדיין יהיה ממש טוב.
הפוך את שמנת חמוצה-רוטב חזרת: בקערה בינונית, לשלב את השמנת החמוצה, מיונז, מיץ לימון, חזרת, שום, מלח ים, ופלפל לפי הטעם.
מערבבים היטב ומקררים לפחות 4 שעות.
עשרים דקות לפני שאתם מתכננים לצלות, להסיר את הבשר מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר. מחממים גריל או מחבת גריל גדולה לגבוהה.
גריל את הבשר במשך 10 עד 15 דקות (7 1/2 דקות לכל צד), או עד doneness הרצוי. (זה הכי טוב בינוני נדיר, על 140 מעלות F או 145 מעלות F.) הגדר את הבשר בצד, לכסות ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
חותכים את נייר הבשר דק עם סכין או פורס מעדנייה על הדלפק. מחלקים את הבשר בין 8 פרוסות לחם, להפיץ קצת שמנת חמוצה-רוטב חזרת על כל אחד, ולאחר מכן להוסיף כמה טבעות של פרוסות בצל מלמעלה עם שאר הלחם.