עוף קייב
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן וראשוניים לאוסף שלך, עוף קייב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 1.3$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-26 גרם חלבון, 12 גרם שומן ובסך הכל 224 קלוריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, חצאי חזה עוף, תערובת ציפוי עוף מתובל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 41%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: את המבורגר אסטילו קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב ועוף קייב.
הוראות
מערבבים את החמאה, הבצל, הפטרוזיליה, אבקת השום, הטרגון והפלפל. עצבו את התערובת לשש רצועות דקות בעיפרון באורך של כ-2 אינץ'; מניחים על נייר שעווה. מקפיאים עד להתייצבות, כ-30 דקות. משטחים כל חזה עוף ל-1/4 אינץ'.
מניחים רצועת חמאה אחת במרכז כל חזה עוף. מקפלים צדדים ארוכים מעל חמאה; מקפלים את הקצוות ומאובטחים בעזרת קיסם. בקערה טורפים ביצה וחלב; מניחים את תערובת הציפוי בקערה אחרת. טובלים את העוף, ואז מגלגלים בתערובת ציפוי.
מניחים עוף, עם צד התפר כלפי מטה, בתבנית 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות או עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים צלולים.
מניחים עוף בצלחת פאי זכוכית משומנת. מכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 2-1/2 דקות. הפוך צלחת; מכניסים למיקרוגל 1-2 דקות או עד שהמיץ מתבהר.