קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

בוסטון קרם פוק עוגה

בוסטון קרם פוק עוגה
והוא יספק כ 12 מנות. אם 55 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פוק קרם בוסטון עשויה להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 782 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו מים, תמצית ונילן, פודינג וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בוסטון קרם פוק עוגה, עוגת קרם בוסטון, ו מתכון עוגת גלידת בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים את העוגה לפי הוראות למחבת 13×9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
תן לעוגה להתקרר במשך 15 דקות, ואז לתקוע חורים בעוגה עם ידית של כף עץ. נסה לחלל אותם קצת פחות מ 1 אינץ ' זה מזה ולוודא שהם די עמוקים.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
שלב קופסה אחת של תערובת פודינג ו 2 כוסות חלב בקערת ערבוב גדולה (רצוי אחד עם זרבובית). באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות רק עד smooth - - בערך דקה. פודינג עדיין צריך להיות דק ונוזלי. הנקודה היא להיפטר מהגושים. בזהירות לשפוך את הפודינג לתוך החורים. לעשות את זה לאט עד חורים מלאים לחלוטין, אבל פודינג לא זורם בכל רחבי החלק העליון של העוגה. בטח יהיו לך שאריות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
שים את העוגה במקרר וצינה במשך כשעה. בשלב זה, החורים פודינג צריך להיות כחצי או קצת יותר מחצי מלא. הפוך את המנה השנייה של פודינג וחזור, למלא את החורים עד הפודינג מגיע לחלק העליון, אבל לא להפיץ פודינג שנותר על החלק העליון של העוגה. שמור את זה למשהו אחר.הכן את התוספת. בסיר גדול (3 ליטר), לא מקל, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים את השוקולד ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6
בואו להתקרר במשך 4 דקות, ואז עם כף עץ, להכות את הסוכר ומים רותחים, להכות עד חלקה. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
יוצקים מעל העוגה הקרה. חזור למקרר ותן לערכת הזיגוג. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון