קושימומחה
מוכן ב1 ש, 59 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוצ'ה דה נואל

בוצ'ה דה נואל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את בוצ'ה דה נואל. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.37 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 601 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 59 דקות. גשו לסופר וקנו רום, חלמונים, חלבוני ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו ב. צ'ה דה נ, בוצ'ה דה נואל, ו בוצ'ה דה נואל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת ג 'לי-רול בגודל 10 על 15 אינץ', חמאה ומרופדת בקלף חמאה
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הקציפו את החלבונים והסוכר יחד בקערת המיקסר החשמלי. מניחים את הקערה על מים רותחים ומקציפים בעדינות עד להמסת הסוכר וחלבוני הביצה חמים. צרף את הקערה למיקסר ושוט עם הקצף במהירות בינונית עד מקורר. עוברים למשוט ומקציפים פנימה את החמאה המרוככת וממשיכים להקציף עד שקרם החמאה חלק. ממיסים את הקפה הנמס במשקאות חריפים ומקציפים לקרם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקרליקר
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הופכים את שכבת הגנואז ומקלפים את הנייר. הפוך על פיסת נייר טרייה.
3
מורחים את השכבה בחצי קרם החמאה. השתמש בנייר כדי לעזור לך לגלגל את העוגה לגליל הדוק
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות או עד להתייצבות. שמרו את קרם החמאה שנותר לחלק החיצוני של הבוצ ' ה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מערבבים את רסק השקדים ו -1 כוס הסוכר בקערת המיקסר החשמלי ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה עד שהסוכר כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את יתרת 1 כוס הסוכר ומערבבים עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים מחצית מסירופ התירס, ואז ממשיכים לערבב עד שקצת מהמרציפן מחזיק יחד כשהוא נלחץ, מוסיפים סירופ תירס נוסף מעט בכל פעם, לפי הצורך; המרציפן בקערה עדיין ייראה פירורי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעבירים את המרציפן למשטח עבודה ולשים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
1
מגלגלים 1/3 מהמרציפן לגליל באורך 6 אינץ 'וחותכים לאורכי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
מגלגלים חצי מהאורכים לכדורים. לחץ על שאר האורכים הגליליים (הגבעולים) לכדורים (הכובעים) להכנת פטריות. כתם עם אבקת קקאו. כדי להפוך את עלי הולי: ללוש צבע ירוק לתוך 1/2 מרציפן הנותרים לגלגל אותו לתוך גליל ארוך. משטחים בעזרת גב כף ואז משחררים אותה מהמשטח בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרציפןמרציפן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
חותכים ליהלומים ליצירת עלים, או משתמשים בחותך.
4
להכנת גרגרי יער: ללוש צבע אדום לחתיכת מרציפן זעירה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
5
מגלגלים לכדורים זעירים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
להכנת קונוסי אורן, ללוש אבקת קקאו למרציפן שנותר. מחלקים לשניים ויוצרים ל -2 צורות חרוט. לחתוך את הצדדים של קונוסים עם נקודות של זוג מספריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
לפתוח את העוגה. חתוך את הקצוות באלכסון, החל את החתכים במרחק של כ -2 סנטימטרים מכל קצה. מקם את החלק החתוך הגדול יותר על הבושה בערך 2/3 לרוחב החלק העליון. מכסים את הבושה בקרם החמאה השמור, ומקפידים להתעקם סביב הגדם הבולט. פסים את קרם החמאה בעזרת מזלג או מסרק קישוט כדי להידמות לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
8
מעבירים את הבושה לפלטה ומקשטים במרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
9
מפזרים את הפלטה ובוצ ' ה במשורה עם סוכר הקונדיטורים "שלג."
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
10
אחסון: שמור בטמפרטורת חדר קרירה. מכסים שאריות באופן רופף ושומרים בטמפרטורת החדר.
11
הגדר מתלה באמצע התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
ממלאים חצי סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש כך שהמים יתבשלו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
הקציפו את הביצים, החלמונים, המלח והסוכר יחד בקערת מערבל כבד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מניחים מעל תבנית המים המבעבעים ומקציפים בעדינות עד שהתערובת פשוט פושרת, בערך 100 מעלות (בודקים עם האצבע). חבר את הקערה למיקסר ועם מצרף הקצף, שוט במהירות בינונית-גבוהה עד שתערובת הביצים מתקררת (גע בחלק החיצוני של הקערה כדי לספר) ושילש את נפחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
בזמן שהביצים מצליפות מערבבים יחד את הקמח, עמילן התירס והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
מנפים 1/3 מתערובת הקמח מעל הביצים הטרופות. השתמש במרית גומי כדי לקפל פנימה את תערובת הקמח, וודא לגרד עד לתחתית הקערה בכל מעבר דרך הבלילה כדי למנוע מתערובת הקמח להצטבר שם ולעשות גושים. חזור על הפעולה עם עוד 1/3 מתערובת הקמח ולבסוף עם השאר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
אופים את הגנואז כ -10 עד 12 דקות, או עד שהוא קם היטב, עמוק ויציב למגע. (וודאו שהעוגה לא אופה יתר על המידה והופכת יבשה מדי, אחרת יהיה קשה לגלגל אותה.)
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
השתמש בסכין קילוף קטנה כדי לשחרר את העוגה מדפנות התבנית. הפוך את העוגה על מתלה ותן לעוגה להתקרר בצד ימין כלפי מעלה על הנייר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
הסר את הנייר כשהעוגה קרירה.
21
אחסון: עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למספר ימים, או עוטפים פעמיים ומקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו