בוקטיני קרבונרה
בוקטיני קרבונרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך bucatini, פלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 33%. מתכונים דומים: בוקטיני קרבונרה, ו בוקטיני קרבונרה עם קישואים.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 3 כפות של מי הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את השמן.
הוסף את pancetta ומבשל על חום מתון עד רוב השומן כבר שניתנו, 7 דקות.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על אש מתונה במשך 1 דקה.
מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום מתון עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מוסיפים את הפסטה החמה למחבת ומערבבים למעיל, 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים במי בישול פסטה שמורות, 2 כפות של גבינה מגוררת וחלמונים ביצה. מתבלים במלח. מחלקים את הפסטה לקערות ומפזרים פטרוזיליה ופלפל.
מגישים, מעבירים עוד גבינה ליד השולחן.