בוקר פאר מאפינס אני
מאפינס גלורי בוקר אני יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 196 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1785 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצה, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו מאפינס גלורי בוקר, מאפינס גלורי בוקר, ו מאפינס גלורי בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן קל 18 כוסות מאפין, או מעיל עם תרסיס בישול nonstick.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, חלבונים ביצה, חמאת תפוחים, שמן וניל.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמחים, סוכר, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מערבבים גזר, תפוחים וצימוקים. מערבבים בתערובת חמאת תפוחים עד רק רטוב. כפית את הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן, ממלא אותם על 3/4 מלא.
בקערה קטנה, לשלב אגוזי מלך ונבט חיטה; מפזרים מעל צמרות מאפין.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 15 עד 20 דקות, או עד צמרות הם זהב באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות.