בורבון אפוי בטטות
אם יש לך קמצוץ נדיב של שיני הקרקע, פרמזן, צביטות נדיבות של קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פעמיים ויסקי אפוי-אגוזי לוז בטטה, תפוחי אדמה אפויים עם משמשים ובורבון, ו בורבון פירה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית מעל חום בינוני-גבוה ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפקאן.
לטגן במשך 2-3 דקות או עד הפקאן הם משחימים קלות ריח קלוי ריחני. מערבבים את הסוכר החום, מערבבים עד שהוא מקבל liquidy וקרמל קלות, על 3 דקות. מערבבים את התבלינים, ולאחר מכן מוסיפים את חומץ סיידר. מערבבים עד הנוזל מתאדה.
יוצקים פקאנים החוצה על גיליון אפייה מצופה קלף, להפריד את האגוזים לשכבה אחת, ואופים ב 375 במשך 4 דקות.