קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות3
מגזין

בורבון אפוי בטטות

בורבון אפוי בטטות
אם יש לך קמצוץ נדיב של שיני הקרקע, פרמזן, צביטות נדיבות של קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פעמיים ויסקי אפוי-אגוזי לוז בטטה, תפוחי אדמה אפויים עם משמשים ובורבון, ו בורבון פירה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית מעל חום בינוני-גבוה ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
2
לטגן במשך 2-3 דקות או עד הפקאן הם משחימים קלות ריח קלוי ריחני. מערבבים את הסוכר החום, מערבבים עד שהוא מקבל liquidy וקרמל קלות, על 3 דקות. מערבבים את התבלינים, ולאחר מכן מוסיפים את חומץ סיידר. מערבבים עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים פקאנים החוצה על גיליון אפייה מצופה קלף, להפריד את האגוזים לשכבה אחת, ואופים ב 375 במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו מגניב.מתכון הדפסה