קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

בורבון ומולסה-חזה הודו מזוגג

בורבון ומולסה-חזה הודו מזוגג
בורבון ודבשה-חזה הודו מזוגג הוא חלב חינם משקאות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ויסקי בורבון, רוטב פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מולסה-חזה הודו מזוגג ודלעת בלוט, תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים עם מולסה, פקאן ובורבון, ו כריכי הודו חמים עם חרדל מולסה בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ויסקי, מולסה, וסוכר חום בסיר עד סוכר חום מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים מעל חום בינוני, מביאים לרתיחה, ומכבים את החום; מערבבים מלח ורוטב פלפל חריף לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
מלחמלח
3
יוצקים מרינדה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים חזה הודו לתוך המרינדה עם צד העור למטה; לעמוד במשך 1 שעה, הפיכת חזה טורקיה מעל מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
מרינדהמרינדה
5
מעבירים תרנגול הודו למחבת צלייה. שמור על המרינדה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חזה הודו צלוי בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 45 דקות. טורקיה הבסטה מדי פעם עם מרינדה נשמרה. אפשר חזה הודו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מעדנייההודו מעדנייה
חזה הודוחזה הודו
מרינדהמרינדה
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור