בורבון ומולסה-חזה הודו מזוגג
בורבון ודבשה-חזה הודו מזוגג הוא חלב חינם משקאות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ויסקי בורבון, רוטב פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מולסה-חזה הודו מזוגג ודלעת בלוט, תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים עם מולסה, פקאן ובורבון, ו כריכי הודו חמים עם חרדל מולסה בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ויסקי, מולסה, וסוכר חום בסיר עד סוכר חום מומס.
מניחים מעל חום בינוני, מביאים לרתיחה, ומכבים את החום; מערבבים מלח ורוטב פלפל חריף לתערובת.
יוצקים מרינדה לתוך קערה גדולה.
מניחים חזה הודו לתוך המרינדה עם צד העור למטה; לעמוד במשך 1 שעה, הפיכת חזה טורקיה מעל מדי פעם.
מעבירים תרנגול הודו למחבת צלייה. שמור על המרינדה לצלחת.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
חזה הודו צלוי בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 45 דקות. טורקיה הבסטה מדי פעם עם מרינדה נשמרה. אפשר חזה הודו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.