בוריטו בולגור קבב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בוריטוס קבב בולגור. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא 10-אין. טורטיות קמח, חמאה, קבב לולה ארמני מדהים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבורגור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בולגור עם זנגביל מסוכר ותאנים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, חלומי קבב, ו אדנה קבב.
הוראות
במחבת קטנה, ממיסים חמאה ושמן זית.
מברשת תבנית אפייה עם כ 2 כפות. של התערובת.
בקערה קטנה, לשלב פילאף בולגור עם, ביצים, גבינת פטה, קבב לולה ארמני כל כך מדהים.
מורחים על תערובת 1/3 כוס bulgur במורד מרכז טורטייה. מקפלים צדדים לגלגל את בוריטו לאטום. הגדר בוריטו על תבנית אפייה, צד התפר למטה. חזור עם 3 טורטיות יותר הנותרים מילוי; שטח על 2 ב. בנפרד.
מברשת צמרות וצדדים של בוריטוס עם תערובת חמאה.
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.