בוריטוס אורז עוף פיקנטה
המתכון ניתן להכין בוריטוס אורז עוף פיקנטה בערך 1 שעה. למנה העיקרית הזו יש 1129 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 184 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם זיתים, אורז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 90%. מתכונים דומים: בוריטוס אורז עוף פיקנטה, בוריטוס אורז עוף, ו בוריטוס עוף ואורז.
הוראות
תערובת: במחבת גדולה על אש בינונית ממיסים חמאה ומקפיצים בצל ירוק ושום עד שהם רכים; מערבבים פנימה עוף, אבקת צ ' ילי, 1/4 כוס מרק ו -3 / 4 כוס רוטב פיקנטה.
כדי להכין אורז: בסיר גדול, להביא אורז הנותרים 2 1/4 כוסות מרק לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את התבנית ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים פנימה את 1 1/4 הכוסות הנותרות רוטב פיקנטה, מכסים ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות או עד שהאורז רך.
בינתיים מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
להרכבת בוריטוס: מערבבים את תערובת העוף לאורז, ואז מוסיפים זיתים ו -2 כוסות הגבינה.
מערבבים היטב. כף 1 כוס מילוי על כל טורטיה, מחוץ למרכז. מקפלים את הצדדים ואת הקצוות על מילוי, ואז להתגלגל. מסדרים טורטיות מלאות בשתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומפזרים מעל את כוס הגבינה שנותרה.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 10 עד 15 דקות, או עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב בוריטו עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות פרחים נוף לים רכס ן פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-67 דולר לבקבוק.
![פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר]()
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.