בוריטוס חזיר משך עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 593 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כמון טחון, גזר בינוני, תחת בוסטון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בישול איטי ירוק צ'ילה משך בוריטוס חזיר, קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר.
הוראות
1
עבור חזיר: מחממים התנור ל 250 מעלות F. חלק את קת החזיר בשני חלקים שווים סביב 1 פאונד כל אחד. הבא, בקערה קטנה, למזג את המלח, קאיין, פלפל שחור כמון, ערבוב היטב. לאחר מכן לטפוח יבש את החזיר ולשפשף את החיצוני עם תבלינים מעורבים. לאחר שפשף עם תיבול, במקום במחבת צלייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
Boston Butt
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הירקות לחתוך ולסיים עם המניה, ולאחר מכן לכסות עם רדיד. לאחר כיסוי, אופים עד מתרכך, 2 עד 2 1/2 שעות. לאחר צלייה, להסיר מהתנור, למקם את החזיר על מחבת גיליון ולאפשר קירור. דלג על כל שומן מהמלאי והשמורה. לאחר הקירור, למשוך את הבשר עבור בוריטוס, ולאחר מכן למקם את המניה בסיר, מתחמם מעל חום בינוני גבוה. ואז מחית עם בלנדר מקל כדי ליצור רוטב. לאחר מחית, טעם מחדש העונה אם העדיף. לאחר מכן להסיר מן הכיריים ולמקם במיכל כדי להתקרר.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את המניה בסיר וחמים מעל חום גבוה. לאחר חם, להוסיף את זרעי annatto ומערבבים עד מומס. ואז להסיר מהתנור ושופכים על האורז גלם בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ'.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לבוריטוס: כדי לבנות את הבוריטוס, בסיר גדול על חום בינוני גבוה, להוסיף את החזיר ו 1 כוס רסק שמורות, ערבוב תוך התחממות במשך 4 עד 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, מלח, פלפל ומיץ לימון וחמים. לאחר מכן להפחית את החום נמוך ולשמור על בשר חזיר חם. לאחר מכן, להניח שטוח טורטילה ולהוסיף בחלק המרכזי 1 כוס חזיר מחומם, 1/4 כוס אורז, 2 כפות שעועית ו 1 כף גבינה. מקפלים את הקצה התחתון של טורטייה להיפגש, ולאחר מכן למשוך את הצדדים מעל מכסה אחד את השני. לאחר מכן, במחבת נפרדת או על מחבת, להוסיף 1 כפית שומן חזיר שמורות וחום על חום בינוני ולאפשר להתחמם.