בורלנגה עם פנקטן ורוזמרין (קרפ פריך ממודנה) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנ זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוזמרי פיג ופנצ'טה טארט, אספרגוס עם פריך Pancetta, ו מחבת מטוגנת תפוחי אדמה אדומים עם פנצ'טה ורוזמרין.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים 2 כוסות מים ומכים עם מקצף במשך 5 דקות או עד חלקה מאוד. מערבבים במהירות במים הנותרים. אפשר לעמוד 1 שעה. (הבלילה תופיע דקה מאוד, כמעט כמו חלב - זה בסדר.) מערבבים יחד 1/4 גביע לארדו, פנצ ' טה, שום, רוזמרין ופלפל שחור בקערת ערבוב עד חלקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
כדי לבשל את borlenghe, לחמם מחבת 14 עד 16 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני מברשת עם 1/4 כפית של הגשושית הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים מספיק הבלילה רק כדי לצפות את המחבת (בדיוק כמו קרספלה) ולחזור לחום. לבשל 4 דקות בצד הראשון ולהסתובב בזהירות. (המרקם לא יהיה כמו קרספלה, או כל דבר אחר, כי זה מעדן מקורי ומובהק. זה עלול להישבר, אבל תמשיך.) המשך עד כל הבלילה הוא סיים, או על 10 עד 12 borlenghe.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
כדי לשרת, לחמם בורלנגה במהירות באותו מחבת, להפיץ עם תערובת פנקטה כף 1, מפזרים גבינה מגוררת ומגישים חם, מקופל לרבעים.