בורלנגה עם פנצ'טה ורוזמרין (קרפ פריך ממודנה)
בורלנגה עם פנקטן ורוזמרין (קרפ פריך ממודנה) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנ זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוזמרי פיג ופנצ'טה טארט, אספרגוס עם פריך Pancetta, ו מחבת מטוגנת תפוחי אדמה אדומים עם פנצ'טה ורוזמרין.
הוראות
מערבבים את הקמח, המלח והביצה בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 2 כוסות מים ומכים עם מקצף במשך 5 דקות או עד חלקה מאוד. מערבבים במהירות במים הנותרים. אפשר לעמוד 1 שעה. (הבלילה תופיע דקה מאוד, כמעט כמו חלב - זה בסדר.) מערבבים יחד 1/4 גביע לארדו, פנצ ' טה, שום, רוזמרין ופלפל שחור בקערת ערבוב עד חלקה ולהניח בצד.
כדי לבשל את borlenghe, לחמם מחבת 14 עד 16 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני מברשת עם 1/4 כפית של הגשושית הנותרת.
יוצקים מספיק הבלילה רק כדי לצפות את המחבת (בדיוק כמו קרספלה) ולחזור לחום. לבשל 4 דקות בצד הראשון ולהסתובב בזהירות. (המרקם לא יהיה כמו קרספלה, או כל דבר אחר, כי זה מעדן מקורי ומובהק. זה עלול להישבר, אבל תמשיך.) המשך עד כל הבלילה הוא סיים, או על 10 עד 12 borlenghe.
כדי לשרת, לחמם בורלנגה במהירות באותו מחבת, להפיץ עם תערובת פנקטה כף 1, מפזרים גבינה מגוררת ומגישים חם, מקופל לרבעים.