קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

בורשט

בורשט
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? בורשט יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן קנולני, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים המניה בסיר גדול ומביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 1 1/2 עד 2 שעות. כאשר המניה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, מסננים אותו דרך מסננת רשת בסדר, לחיצה על התערובת כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את מוצקים ולהגדיר את המניה בצד; זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
יוצקים את השמן לסיר גדול; מניחים אותו על אש בינונית ומוסיפים את כרוב, גזר וכרוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב וכרוב הם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
כרובכרוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את המניה השמורה לתוך הסיר ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מגישים חם בורשט; לסיים כל קערה עם לסחוט מיץ לימון קצת קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בורשטבורשט
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
5
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.