קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל

בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל
המתכון בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 3 שעות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 364 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי קימל, שמן זית, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו בורשט אוקראיניname, בורשט אוקראיניname, ו כיצד להפוך בורשט אוקראיני (מתכונים דומים).

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן3סלק, קלופיםסלק, קלופים1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור10כפית בורשט לתוך קערות, לוודא שכל מנה מקבלת לפחות 1 כופתהכפית בורשט לתוך קערות, לוודא שכל מנה מקבלת לפחות 1 כופתה1אוראו ממולאים כפוליםזרעי קימלזרעי קימל2גזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1עבור כל אחד.הערה: מקשטים כל אחד מהמרק עם מעט שמנת חמוצה וקמצוץ שמיר. Kvass, משקה מותסס, זמין בדרך כלל בשווקים במרכז ומזרח אירופההערה: מקשטים כל אחד מהמרק עם מעט שמנת חמוצה וקמצוץ שמיר. Kvass, משקה מותסס, זמין בדרך כלל בשווקים במרכז ומזרח אירופה1ביצה, הוכהביצה, הוכה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח7מערבבים את מיץ העגבניות, kvass וכרוב ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. באמצעות פומפיה תיבת או מעבד מזון, לגרוס את הסלק לרצועות בסדר ולהוסיף לסיר. הוסף את החומץמערבבים את מיץ העגבניות, kvass וכרוב ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. באמצעות פומפיה תיבת או מעבד מזון, לגרוס את הסלק לרצועות בסדר ולהוסיף לסיר. הוסף את החומץ4ציפורןשום, טחוןשום, טחון159כל מנה: קלוריות; 9 גרם חלבון; 16 גרם פחמימות; 2 גרם סיבים; 6 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 39 מ כל מנה: קלוריות; 9 גרם חלבון; 16 גרם פחמימות; 2 גרם סיבים; 6 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 39 מ "ג כולסטרול; 5 גרם סוכר; 460 מ" ג נתרן61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר6. הסר את הצלעות מהסיר וזרוק את העצמות. פרוס או למשוך את הבשר לתוך גושים גסים, בינוניים. החזירו את הבשר לסיר6. הסר את הצלעות מהסיר וזרוק את העצמות. פרוס או למשוך את הבשר לתוך גושים גסים, בינוניים. החזירו את הבשר לסיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך12שרימפס וורידיםפלפלפלפל4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין אדום, או לפי הטעםחומץ יין אדום, או לפי הטעם1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות12שרימפס וורידיםמלחמלח1צלע1. מתבלים את הצלעות הקצרות עם כפית מלח1. מתבלים את הצלעות הקצרות עם כפית מלח791 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט2לפת, חתוך לקוביות ½ לפת, חתוך לקוביות ½2בצל צהוב בינוני, קצוץמים, יותר במידת הצורךמים, יותר במידת הצורך1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרkvasskvass3זמן כולל: שעותזמן כולל: שעות12שרימפס וורידיםבורשט אוקראיני עם כופתאות קימלבורשט אוקראיני עם כופתאות קימל