בושות חזירי בר
Bouchées חזיר בר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקי חזיר, רוזמרי ספריג, לפת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חזיר בר עטוף בחזירי בר., חזיר בר פפרדלה, ו רגל צלויה של חזיר בר.
הוראות
קח את השנקס מתוך braiseliquid. השליכו את העצמות והשומן, ושמרו על 12 עוז של הבשר, שמירה על השאר למתכון אחר. מסננים את braiseliquid ו reserve.In סיר, לטגן את הפנצ ' טה מעל חום גבוה.
מוסיף את הפטריות, ומבשלים עד רך.
מוסיף את הנוזל צם, ולהפחית עד שהוא מצפה את הגב של כף. מערבבים את השמנת הכבדה ואפונה ירוקה. לגרוס את הבשר בין האצבעות שלך, להוסיף לסיר ושמורה.
מגלגלים את בצק עלים לתוך מלבן על 3 עבה.
לגזור 8 דיסקים באמצעות חותך 3 1/2.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ומקררים למשך 30 דקות.
לגזור את המרכזים של 4 הדיסקים באמצעות חותך 2 3/4. אתה צריך עכשיו יש 4 דיסקים קטנים, 4 דיסקים גדולים, ו 4 טבעות.
מערבבים את חלמון הביצה והחלב, ומברישים את הדיסקים והטבעות עם שטיפת הביצים הזאת.
מניחים את הטבעות על גבי הדיסקים הגדולים, הקשה קלות לדבוק. לדקור את המרכזים של אלה bouches ולאפות יחד עם דיסקים קטנים (המכסים) בתנור 350 F במשך 20 דקות.
להעביר מתלה קירור, ולהסיר את הבצק העודף בתוך הבוץ.מחממים את תערובת הבשר ומערבבים את החמאה. מלאו את החריצים והגשו מיד.