בזיליקום טורקיה סליידרים
זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו פלפל, הודו טחון, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מחליקי טורקיה - מחליקי סנדוויץ' רייצ'ל, מחליקי עוגת סרטנים עם איולי בזיליקום ומחווני טורקיה.
הוראות
מרססים מחבת גדולה בספריי בישול טפלון על אש בינונית.
בקערה גדולה מערבבים את הודו הטחון, בזיליקום, שום, מלח ופלפל.
מוסיפים את המיונז תוך כדי ערבוב לאיחוד. מעצבים את התערובת לשמונה עשרה קציצות בגודל 2 אינץ'.
כשהמחבת חמה, הוסיפו את מחליקי ההודו בקבוצות, ומבשלים עד לסיום כל הדרך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מורחים את הכמות הרצויה של מיונז פלפל אדום קלוי על הלחמניות. מעל את החצאים התחתונים של הלחמניות בכמות הרצויה של חסה מגוררת. למעלה כל אחד עם מחוון הודו אחד. מכסים בחצאים העליונים של הלחמניות.
בקערה קטנה מערבבים את המיונז, החרדל והשום. מערבבים פנימה את הפלפלים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומצננים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
סליידר בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Sangre de Toro Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![סנגרה דה טורו קאווה]()
סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלאג' עדין ומתמשך. אִינטֶנסִיבִי. ניחוחות פרחוניים ופירות טריים בהרמוניה מושלמת עם תווים של הדרים ואניס. בועות שמנת, מענגות וטריות. מקסים כאפריטיף או בשילוב עם דגים ופירות ים.