קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

בטטה אפויה פעמיים

בטטה אפויה פעמיים
בטטה אפויה פעמיים היא ללא גלוטן וצמחוני תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם בטטות, תרד עלים שטוח בר סלטים קטן, גבינת עיזים דבש שנבחרה במיוחד, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. נסו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), בטטה אפויה, ו בטטה אפויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350*.
2
שוטפים תפוחי אדמה במים קרים.
3
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן ו -1 כף מלח.
4
אופים 45 דקות או עד שהמזלג רך.
5
חותכים חריץ בגודל 3 אינץ ' מעל כל תפוח אדמה וגורפים פנים לקערה בינונית, שומרים עורות. מועכים יחד עם תרד, חמוציות מיובשות, פלפל ומלח שנותר.
6
מחלקים את התערובת לארבע מנות וכף לקליפות שמורות. למעלה עם גבינת עיזים מתפוררת ואופים במשך 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.