מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. . אם יש לכם רוטב בראונינג, בטטות, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. וזה די טוב. נסו טורקיה & פשטידת רועים בטטה, פשטידת רועים בטטה הודו, ו בטטה ופאי רועי הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים מעט תבנית קדרה בת 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הבטטה, תפוחי אדמה ראסט, וגזר כל אחד בסירים נפרדים.
יוצקים את תערובת טורקיה לתוך החלק התחתון של תבשיל תבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
13
מפזרים את תערובת המילוי על תערובת טורקיה. מסדרים את הגזרים, האפונים והתירס על תערובת המילוי. מתבלים בקורנית, מלח ופלפל. כפית את תערובת תפוחי האדמה על הירקות, מתפשט כדי לכסות את כל הדרך עד הקצוות של המנה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
14
מפזרים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
15
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא מעט השחמה, כ 35 דקות. אפשר לנוח 30 דקות לפני ההגשה.